Nawigacja

O mnie Klasa 3c Extra English Warsztaty Tablica

Bartkowiak Ewa

Extra English

NIE MASZ KASY NA KOREPETYCJE Z J. ANGIELSKIEGO?!

JEŚLI MASZ JAKIEŚ ZALEGŁOŚCI I GROZI CI JEDYNKA NA SEMESTR LUB KONIEC ROKU SZKOLNEGO ALBO PO PROSTU CHCIAŁBYŚ/CHCIAŁABYŚ POGŁĘBIĆ ZAKRES SWOJEJ WIEDZY Z J. ANGIELSKIEGO, TO ZAPRASZAM CIĘ NA "EXTRA ENGLISH".

NIE SIEDŹ W ŚWIETLICY CZY NA ŁAWECZKACH, TYLKO POSZUKAJ MNIE W POKOJU NAUCZYCIELSKIM LUB W SALI LEKCYJNEJ 109  W KAŻDY PIĄTEK NA  5 GODZ. LEKCYJNEJ, BO JESTEM DO TWOJEJ DYSPOZYCJI.

SERDECZNIE ZAPRASZAM I PAMIĘTAJ, NIE MUSISZ BYĆ MOIM UCZNIEM BY CI POMÓC !!!

ZAJĘCIA PRZEZNACZONE SĄ W SZCZEGÓLNOŚCI DLA MATURZYSTÓW.

Aktualności

Kontakt

• I Liceum Ogólnokształcące im. Powstańców Wielkopolskich
    ulica Klasztorna 17a